Rozcestník
Hlavní menu
Obsah
Doplňující obsah
Wszystko o zakupach
Produkcja opakowań
Blog
O nas
Kontakt
Rabat dla zarejestrowanych klientów do 10%
Opineo: otrzymaliśmy ocenę 99 ze 100
Rejestracja
Zaloguj sie
szukać
Jesteśmy online.
Połączenie:
info@top-opakowania.pl
Pusty koszyk
bez VAT
z VAT
Do kasy
Produkty w koszyku
Top-opakowania
Blog
Wszystko o opakowaniach
Blog - Wszystko o opakowaniach
Nasze wskazówki, przewodniki i doświadczenie z materiałami opakowaniowymi
Test słomek ekologicznych. Jak wypadło 7 eko alternatyw?
Porównaliśmy 7 typów słomek ekologicznych w 7 parametrach. Do oferty dołączyliśmy dwa z nich.
Sonia
27. 06. 2022
Przewodnik po certyfikatach ekologicznych od A do Z
Posiadasz opakowanie z logo FSC albo OK Compost? Dobry wybór. W tym artykule opisujemy, co oznaczają te certyfikaty i jak można sprawdzić ich autentyc
Michalina
24. 06. 2022
Butelki do wina: przewodnik po opakowaniach
Ułatwimy wybór odpowiedniego opakowania na wino i wyjaśnimy różnice w kształtach i rozmiarach butelek.
Sonia
30. 05. 2022
Dyspensery do taśmy znacznie przyspieszają pakowanie. Wybierz właściwy model
Nie nadążasz z pakowaniem? Z dyspenserem do taśmy klejącej zakleisz paczki nawet 2× szybciej.
Michalina
20. 05. 2022
7 sposobów na poinformowanie klientów, że pakujesz w sposób zrównoważony
Pakujesz w sposób przyjazny dla środowiska, ale tylko ty o tym wiesz? Pokażemy Ci 7 sposobów, jak to zmienić.
Sonia
29. 03. 2022
Taśma papierowa czy foliowa: którą łatwiej poddać recyklingowi?
Żadna taśma nie przeszkadza w recyklingu. Chociaż papierowa taśma jest oszczędniejsza dla środowiska, to i tak ma jedną zaskakującą wadę.
Michalina
15. 02. 2022
5 rzeczy, na które zwrócić uwagę przy przejściu na naczynia ekologiczne
Zastanawiasz się nad przejściem na ekologiczne naczynia do gastronomii? Świetny pomysł. W artykule opiszemy 5 głównych cech charakterystycznych ekolog
Sonia
26. 01. 2022
Prezent firmowy na ostatnią chwilę? Spróbuj lasera
Mamy parę pomysłów jak na ostatnią chwilę oryginalnie zaprezentować swoją firmę za pomocą pudełka prezentowego na wino. Wystarczy nam 20 dni.
Sonia
19. 11. 2021
Poprzednia
1
…
4
5
6
…
10
Następna